Unity Units Almere Bolderweg

Nu in de verkoop: Unity Units Almere Bolderweg

Duurzame, koppelbare bedrijfsunits

Met trots presenteren we Unity Units Almere Bolderweg aan je: 82 duurzaam gebouwde bedrijfsunits, verspreid over vier verzamelgebouwen. Deze units gaan NU in de verkoop tegen een verkoopprijs vanaf € 127.500 vrij op naam, exclusief BTW. Wees er dus snel bij!

Dankzij de aanwezige parkeerfaciliteiten en de gunstige ligging dichtbij essentiële verkeersknooppunten, vertegenwoordigt Unity Units Almere Bolderweg niet enkel een investering in uw onderneming, maar ook in uw toekomst.

Voor (startende) ondernemers

De courante units zijn beschikbaar vanaf circa 84 m2 en kunnen eventueel worden gekoppeld. Daardoor zijn de units bij uitstek geschikt voor (startende) ondernemers die naast een kantoor ook een atelier, werkplaats of showroom nodig hebben.

Locatie

Dit project wordt gerealiseerd op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten aan Bolderweg nummer 50. Met eigen vervoer rijd je bijzonder makkelijk van en naar de units: de locatie ligt vlakbij de Hogering, die direct aansluit op de A-6. Daardoor ben je in zo’n 30-40 autominuten in Amsterdam of Utrecht. Parkeren kan gratis voor de deur, elke unit heeft twee eigen parkeerplekken.

Ook via openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar: er is een bushalte op minder dan 5 minuten lopen.

Meer weten?

Tot slot: Unity units zijn uitstekend verhuurbaar en vormen daarmee een solide investering of belegging. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse? Neem dan contact op met ons via 035 646 00 50 of nieuwbouw@castanea.nl voor meer informatie.

Unity Units Almere Bolderweg | verkoopdocumentatie

Unity Units Almere Bolderweg | Duurzame bedrijfsunits

Bron: unity-units.nl/almere-bolderweg/

Deel dit bericht:

Lees ook deze posts