Unity Units Hilversum

Unity Units Hilversum: duurzame bedrijfsunits aan het water

Kleinschalige, koppelbare bedrijfsunits

Met trots presenteren we Unity Hilversum aan je: twee moderne, duurzaam gebouwde verzamelpanden met totaal 78 veelzijdige bedrijfs- en kantoorunits, sfeervol gelegen aan het water. Daarvan gaan de eerste 39 nu in de verkoop, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wees er dus snel bij!

Dankzij de aanwezige parkeerfaciliteiten en de gunstige ligging dichtbij essentiële verkeersknooppunten, vertegenwoordigt Unity Units Hilversum niet enkel een investering in uw onderneming, maar ook in uw toekomst.

De vraagprijzen voor deze veelbelovende units beginnen bij € 103.500 (V.O.N.).

Creatieve broedplaats

De units zijn beschikbaar vanaf circa 47 m2, maar kunnen eventueel worden gekoppeld. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt als basis voor creatieve ondernemers die naast een atelier of werkplaats ook opslag nodig hebben.

Locatie

Unity Hilversum zal worden gerealiseerd op het bedrijventerrein Het Havenkwartier aan de 2e Loswal in Hilversum. De locatie ligt centraal tussen Hilversum, Amsterdam en Utrecht en is uitstekend bereikbaar via zowel openbaar als eigen vervoer.

Parkeren kan in de afgesloten ondergrondse parkeergarage. Bij iedere unit moet minimaal één parkeerplaats aangekocht worden (twee als je een gekoppelde unit van twee verdiepingen aankoopt).

Meer weten?

Tot slot: Unity units zijn uitstekend verhuurbaar en vormen daarmee een solide investering of belegging. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse? Neem dan contact op met ons via 035 646 00 50 of nieuwbouw@castanea.nl voor meer informatie.

Unity Units Hilversum | verkoopdocumentatie

Unity Units Hilversum | Bedrijfsunits aan het water

Bron: unity-units.nl/hilversum/

Deel dit bericht:

Lees ook deze posts